ואן מולקולרי – גלידות מולקולריות | קינוחים מוליקולריים

e9690d9f-0a28-491e-b103-7f593353139e

ואנטזיה מגיעה להפתיע ולרגש אתכם בגימיקים שישאירו את כל האורחים פעורי פה, והפעם אנו גאים להציע לכם את ואן הקינוחים שלנו.

לא עוד סיגרים ובורקסים עייפים, לא עוד שחזור של אותם מנות מהחתונה האחרונה, הפעם ואן הקינוחים יגיע בהפתעה לאחר שהאורחים חשבו שראו כבר הכל, לאחר שעייפו מהריקודים ומשאר המנות, הגיע הזמן לחוויה מוליקולרית, שהיא ריקוד ומוזיקה לשפתיים, תאווה לעיניים, והופעה שמצליחה להתסיס את כל החושים מחדש.

לא הרבה פעמים נתקלים בשואו הרפתקני  כל כך באירועים. השף גיא בן סימון והבר המולקולרי שלו, מציעים לכם בדיוק את ההרפתקה הזו.

ואן הקינוחים של ואנטזיה יגיש לאורחים גלידות אלכוהול בטעמים שעוד יחרטו בזיכרונכם.

שלל גלידות אלכוהוליות וקוקטיילים מוקפאים באמצעות חנקן נוזלי בחלק האחרון של האירוע, בזמן הריקודים או לאחריהם, ללא ספק המטבח של בן סימון מספק הנאה צרופה וייחודית שיוצאת מתוך ואן אחד, אין דבר יותר מקסים משילוב שכזה לאירוע,

IMG_6322 (Large)
IMG_6324 (Large)

גלידות מולקולריות  

 הגלידות יונחו על מקלות כאשר האורח יוכל לבחור ממבחר טעמים שנעשו על ידי השף שלנו:

 שוקולד לבן, שוקולד חלב, פירות יער, תות, מנגו, פסיפלורה, בננה אייריש כרים וקרמל, תות ושוקולד לבן,קפה ואגוזים, שמנת עוגיות, קוקוס עם שוקולד מריר, חמאה ולימון, טופי, מנטה ושמנת וורדים.

הגלידות מוקפאות באופן ייחודי של שילוב חנקן במהלך ההכנה.

הי זאת אני אדוה, איך אפשר לעזור?
Powered by